Projektit

Esittelyssä

Ikkunoiden ja ovien lisäksi toteutamme vaativia puusepänprojekteja. Sisustamme koteja, yrityksiä ja julkisia tiloja mittatilaustyönä valmistetuilla tuotteilla sekä Onni Design -kalusteilla. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan ja suunnittelijoiden kanssa, jotta lopputuloksesta saadaan viimeisen päälle toimiva kokonaisuus.

Tervajärven metsäkappeli

Tervajärven leirikeskuksen yhteyteen talkootyönä rakennettu kappeli on arkkitehtitoimisto NOAN suunnittelema. Kauniin kappelin kalusteet, penkit ja alttari ovat meidän valmistamia.

Kauneushoitola Pikku-Paratiisi 

Olimme mukana uudistamassa Kauneushoitola Pikku-Paratiisin tiloja vuonna 2018. Suunnittelimme kauneushoitolalle lähes kaikki kalusteet tuotehyllyistä WC- ja keittiökalusteisiin, kassapöytiin, tuotehyllyihin, peileihin ja hoitohuoneiden kaulsteisiin. Pikku-Paratiisi sijaitsee Hämeenlinnan Rauhanlinnassa, jonka ulko-ovet ovat myös meidän käsialaamme.

Tavoitteena oli suunnitella mahdollisimman toimiva kokonaisuus, johon vuonna 1899 valmistunut jugend-talo antoi omat haasteensa. Tilat olivat ahtaat, oviaukkoja jouduttiin suurentamaan ja monissa ratkaisuissa vaadittiin luovuutta. Mukaan haluttiin tilava oleskelutila ja keittiö, joka piilotettiin haitariovien taakse.