Puusepänliike Hannes Oy

Taidokasta puusepäntyötä

Perheyritys Tuuloksesta

Puusepänliike Hannes Oy on vuonna 2006 perustettu perheyritys Tuuloksesta. Olemme massiivipuun erikoisosaaja ja arvostamme taidokasta puusepäntyötä ja huolellista työjälkeä.

Valmistamme perinneikkunoita ja -ovia vahvalla ammattitaidolla. Kaikki tuotteemme suunnitellaan aina mittojen mukaan, joten jokainen tuote on uniikki. Saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, palvelemme asiakasta loppuun saakka. Olemme mukana suunnittelussa, mitoituksessa ja tarvittaessa asennuksessakin.

Asiakkaisiimme kuuluu niin kaupunkeja, arkkitehtitoimistoja, taloyhtiöitä kuin yksityisiä henkilöitäkin. Kohteet vaihtelevat suurista julkisista kohteista vanhoihin maalaistaloihin, yrityksiin ja tavallisiin koteihin.

Puuseppä Matti Varis valmistamassa ikkunaa
Puuseppä Matti Varis valmistamassa ikkunaa

Projektit

Perinneikkunoiden ja -ovien lisäksi toteutamme projekteja niin yksityisiin kuin julkisiinkin kohteisiin. Sisustamme koteja, yrityksiä ja julkisia tiloja mittatilaustyönä valmistetuilla tuotteilla sekä Onni Design -kalusteilla. Lisää kuvia projekteistamme löydät galleriasta.

Puusepänliike Hanneksen portaat
Onni Design pöytä
Hannes portaat

Puusepäntyötä vanhassa rekitehtaassa

Tehtaamme sijaistee vanhassa historiallisessa rekitehdasmiljöössä, keskellä hämäläistä maalaisidylliä. Nykyisissä verstastiloissa toimi aiemmin rekitehtaan sepän paja ja maalaamossa rekitehtaan höyläämö. Tällä paikalla on siis puusepäntyöllä yli 70 vuoden perinne. Tervetuloa vierailulle!

Verstastilojen laajennus ja uusi varasto valmistuivat vuoden 2019 lopussa.
Verstastilojen laajennus ja uusi varasto valmistuivat vuoden 2019 lopussa.

Puusepänliike Hannes Oy investoi vuoden 2019 aikana uusiin tuotantokoneisiin. Uuden purujärjestelmän ja uusien tuotantokoneiden myötä pystymme kasvattamaan kapasiteettia ja palvelemaan laajenevaa asiakaskuntaamme entistä monipuolisemmin. Hämeen ELY- keskus tuki investointeja Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 20% kustannustuella.

Vuonna 2020 investoimme jälleen tuotantokoneisiin. Hankimme uuden pyörösahan, vannesahan ja reunanauhahiomakoneen. Hankintojen tarkoituksena oli tehostaa tuotantoa, parantaa kilpailukykyä sekä luoda uusia työpaikkoja. Hanke sai rahoitusta maaseuturahastosta Leader-ryhmä Linnaseutu ry:ltä. Investointien jälkeen olemmekin muun muassa palkanneet lisää henkilökuntaa.

Henkilökunta

Puunkovia ammattilaisia

Henkilökuntamme palvelee ja vastaa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Soita tai laita viestiä. Sähköpostit ovat muotoa etunimi@puusepanliikehannes.fi.

Matti Varis

Matti Varis
Puuseppä, puualan artesaani
Vastuualue: Ikkunoiden tuotanto

Elja Pyykkö
Hienopuuseppä-artenomi, puuseppämestari
Vastuualue: Tuotanto

Elja Pyykkö
Elias Heinonen

Elias Heinonen
Vastuualue: Pintakäsittely, kokoonpano

Onni Vähäsöyrinki
Puuseppä, puualan artesaani
Vastuualue: ovien tuotanto, terähuolto, some-ylläpito
Puh. +358 40 849 8159
onni@puusepanliikehannes.fi

Onni Vähäsöyrinki
Matti Heinonen

Matti Heinonen
Puuseppä, huonekalumuotoilija Amk.
Vastuualue: tuotanto, pintakäsittely
Puh. +358 50 530 3041
matti@puusepanliikehannes.fi

Arja Vähäsöyrinki
Artenomi
Vastuualue: Yrittäjä, perinneikkunoiden lasitus, sivellinmaalaukset
Puh. +358 50 539 6671
arja@puusepanliikehannes.fi

Arja Vähäsöyrinki
Hannes Vähäsöyrinki

Hannes Vähäsöyrinki
Toimitusjohtaja, puuseppä
Vastuualue: Yrittäjä, myynti, suunnittelu
Puh. +358 500 895 510
info@puusepanliikehannes.fi