Puusepänliike Hannes Oy

Taidokasta puusepäntyötä

Perheyritys Tuuloksesta

Puusepänliike Hannes Oy on vuonna 2006 perustettu perheyritys Tuuloksesta. Olemme massiivipuun erikoisosaaja ja arvostamme taidokasta puusepäntyötä ja huolellista työjälkeä.

Valmistamme perinneikkunoita ja -ovia vahvalla ammattitaidolla. Kaikki tuotteemme suunnitellaan aina mittojen mukaan, joten jokainen tuote on uniikki. Saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, palvelemme asiakasta loppuun saakka. Olemme mukana suunnittelussa, mitoituksessa ja tarvittaessa asennuksessakin.

Asiakkaisiimme kuuluu niin kaupunkeja, arkkitehtitoimistoja, taloyhtiöitä kuin yksityisiä henkilöitäkin. Kohteet vaihtelevat suurista julkisista kohteista vanhoihin maalaistaloihin, yrityksiin ja tavallisiin koteihin.

Puuseppä Matti Varis valmistamassa ikkunaa
Puuseppä Matti Varis valmistamassa ikkunaa

Projektit

Perinneikkunoiden ja -ovien lisäksi toteutamme projekteja niin yksityisiin kuin julkisiin kohteisiin. Sisustamme koteja, yrityksiä ja julkisia tiloja mittatilaustyönä valmistetuilla tuotteilla sekä Onni Design -kalusteilla. Lisää kuvia projekteistamme löydät galleriasta.

Puusepänliike Hanneksen portaat
Onni Design pöytä
Hannes portaat

Puusepäntyötä vanhassa rekitehtaassa

Tehtaamme sijaistee vanhassa historiallisessa rekitehdasmiljöössä, keskellä hämäläistä maalaisidylliä. Nykyisissä verstastiloissa toimi aiemmin rekitehtaan sepän paja ja maalaamossa rekitehtaan höyläämö. Tällä paikalla on siis puusepäntyöllä yli 70 vuoden perinne. Tervetuloa vierailulle!

Verstastilojen laajennus ja uusi varasto valmistuivat vuoden 2019 lopussa.
Verstastilojen laajennus ja uusi varasto valmistuivat vuoden 2019 lopussa.

Puusepänliike Hannes Oy investoi vuoden 2019 aikana uusiin tuotantokoneisiin. Uuden purujärjestelmän ja uusien tuotantokoneiden myötä pystymme kasvattamaan kapasiteettia ja palvelemaan laajenevaa asiakaskuntaamme entistä monipuolisemmin. Hämeen ELY- keskus tuki investointeja Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 20% kustannustuella.

Vuonna 2020 investoimme jälleen tuotantokoneisiin. Hankimme uuden pyörösahan, vannesahan ja reunanauhahiomakoneen. Hankintojen tarkoituksena oli tehostaa tuotantoa, parantaa kilpailukykyä sekä luoda uusia työpaikkoja. Hanke sai rahoitusta maaseuturahastosta Leader-ryhmä Linnaseutu ry:ltä. Investointien jälkeen olemmekin muun muassa palkanneet lisää henkilökuntaa.

Vuonna 2022 teimme päätöksen parantaa verstaan energiatehokkuutta. Isot toimitilat sekä tehokkaiden koneiden ja laitteiden käyttö vie paljon energiaa. Halusimme panostaa uusiutuvaan energiaan, pienentää kustannuksia ja sitä kautta panostaa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Toteutimme hankkeen investoimalla aurinkopaneeleihin, jotka asennettiin kevättalvella 2023. Saimme hankkeeseen rahoitusta Hämeen ELY-keskuksen kautta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Henkilökunta

Puunkovia ammattilaisia

Matti Varis

Matti Varis
Puuseppä, puualan artesaani
ikkunoiden tuotanto

Elja Pyykkö
Hienopuuseppä-artenomi, puuseppämestari
tuotanto

Elja Pyykkö
Elias Heinonen

Elias Heinonen
pintakäsittely, kokoonpano

Onni Vähäsöyrinki
Puuseppä, puualan artesaani
ovien tuotanto, terähuolto, some
Puh. +358 40 849 8159
onni@puusepanliikehannes.fi

Onni Vähäsöyrinki
Matti Heinonen

Matti Heinonen
Puuseppä, huonekalumuotoilija Amk
tuotanto, pintakäsittely
Puh. +358 50 530 3041
matti@puusepanliikehannes.fi


Hannes Vähäsöyrinki

Hannes Vähäsöyrinki
Toimitusjohtaja, puuseppä
yrittäjä, myynti, suunnittelu
Puh. +358 500 895 510
info@puusepanliikehannes.fi

Arja Vähäsöyrinki
Artenomi
yrittäjä, perinneikkunoiden lasitus, sivellinmaalaukset
Puh. +358 50 539 6671
arja@puusepanliikehannes.fi

Arja Vähäsöyrinki
Heidi Vähäsöyrinki

Heidi Vähäsöyrinki
Toimistopäällikkö, tradenomi
tarjouslaskenta, some
Puh. +358 45 631 6146
heidi@puusepanliikehannes.fi