Hannes ikkuna – SUE301

T-välikarmilla

Hannes ikkunat SUE301

Hannes perinneikkuna

Valmistamme ikkunat kokonaan puusta. Laadun tekeminen alkaa metsästä. Suomalaisessa metsässä kasvaa riittävän niukassa ravinto-olosuhteissa ensiluokkaista puutavaraa. Ei riitä, että puutavara on laadukasta sillä se pitää osata myös käsitellä ja sahata oikein. Valikoimme ulkopuitteisiin puutavaran joka on kasvanut hitaasti. Sahaamme puutavaran puun syiden suunta optimoiden siten, että mahdollisimman suurin säänkesto ja jäykkyys saavutetaan. Vuosisatainen puusepäntaito ja ymmärrys puun käytöstä on pohjana tuotteidemme rakenneratkaisuihin.

Hannes perinneikkuna voidaan valmistaa kolmella vaihtoehtoisella rakenteella.

SUESisään- ulos avautuva, sisäpuitteessa eristyslasi
SUSisään- ulos avautuva, kaksilasinen
UUlos- avautuva, yksilasinen, ilman sisäpuitetta

Puiteprofiilit

Ikkunoihin on valittavissa kolme erilaista puiteprofiilia.

Hannes ikkuna profiili - Funkkis

Funkkis

Hannes ikkuna profiili - Jugend

Jugend

Hannes ikkuna profiili - Viiste

Viiste

Karmi

Karmisyvyys 150- 180 mm (vakiosyvyys 180mm). Karmin puutavara on oksatonta sormijatkettua mäntyä.

Lasitus

Ulkopuitteen lasi on vedettyä 3mm konelasia. Ulkopuite lasitetaan aina pellavaöljykittaus menetelmällä.

Sisäpuitteen lasi on SUE ikkunoissa 2K4-12 selektiivi/argon lämpölasielementillä. Elementin välilista on valkoinen. Lasi kiinnitetään maalatulla puulistalla. SUE- ikkunoiden U-arvo on 1,0 eWm2K tai parempi.

Pintakäsittely

Ulkopuitteen ulkopinta maalataan vakiomaalauksena sivellintyönä Ottoson- Färgmakeri pellavaöljymaalilla. Vakiosävy on titaani-sinkkivalkoinen (NCS-värikoodi 0402-Y07R).

Karmi, sisäpuite ja ulkopuitteen sisäpinnat maalataan öljymaalilla ruiskuavusteisena sivellintyönä. Tasopinnat sivellään ruiskutuksen yhteydessä jolloin pintakäsittelyssä näkyy upeasti käsityön jälki.

Haluttaessa maalaamme toiveittesi mukaisesti haluttuun sävyyn tai kaksivärimaalauksella.

Helat

Ikkunat toimitetaan valmiiksi heloitettuna. Kaikki puitteet saranoidaan kartiopäisellä ikkunasaranalla. Ulkopuitteen lukituksessa käytetään kiristävää sormihakaa. Niklattuna tai messinkisenä. Sisäpuitteen lukitus AK22 tai AK23 ikkunasalvalla.

Tarvittaessa varustamme ikkunat täysin toiveittesi mukaisilla heloilla.

Toimitus

Toimitamme ovet lavalle pakattuna ja suojattuna haluttuun osoitteeseen. Kuljetuspakkaus on kevyesti säältä suojattu ja tarkoitettu lyhytaikaiseen ulkosäilytykseen.

Asennus

Mikäli tarvit asennusta, kysy myynnistä asennuspalveluamme.